Nieuwsbrief September 2015

Open Avond in De Spreeuwel.

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur: mensen maken keuzes wat ze nu voor training/opleiding of cursus willen volgen. Er is ook een groot aanbod, maar hoe bepaal je in hemelsnaam je keuze?
Doe dat altijd door je zintuigen te gebruiken, allereerst je GEVOEL:

Voelt het goed om naar die open avond te gaan?

Er zijn veel Open Dagen en Open Avonden: hoe kies je dan? Alleen op afstand, wat kennissen of vrienden erover verteld hebben, reclame-praatjes, publicaties? Ik zelf koos in het verleden altijd op de persoon in kwestie. Een opleiding kan nog zo goed aangeschreven staan, als er geen klik is met de trainer, wordt het niks!

Vandaar dat we je van harte uitnodigen om kennis te komen maken met de hoofdtrainer van de opleiding. Hij verzorgt ook het grootste deel van het zelfrealisatiejaar, een therapeutisch jaar waarbij je terug gaat naar je oorsprong om te ontdekken of je nu werkelijk leeft zoals je het zo graag gewild zou hebben. Heb je in je leven concessies gedaan, ben je vèr afgedreven van je droom, is je verstand met je aan de haal gegaan en heb je gekozen voor een beroep omdat daar werk in te vinden was en word je nu geconfronteerd met het feit dat je ziel niet ligt in je huidige werk? Loop je vast in je relatie en blijf je doorrommelen omdat er immers kinderen of een te hoge hypotheek in het spel zijn? Durf je niet meer te veranderen omdat dit consequenties met zich meebrengt en zie je op tegen die consequenties?

Laat je op de Open Avond van 18 september (19.30 – 22.30 uur) onderdompelen en maak kennis met de sfeer van de opleiding, studenten die hun ervaringen delen, de hoofdtrainer Loek Knippels.

Waar: Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide, Spreeuwelsedijk 9. 5091 KS Westelbeers.
Aanmelden: via e-mail: info@loekknippelsacademie.nl
Aanvang cursusjaar: weekend 26/27 september.

Na deze avond kun je een – gratis – intakegesprek aanvragen met Loek, tevens is er de mogelijkheid om één van zijn drie boeken te kopen.

Blog-teksten en de reacties.

Heb je al eens een blog van Loek of Peter-Jan gelezen op hun site? Het is de moeite waard en zeker ook de reacties van trouwe lezers.Kijk op de website: www.loekknippelsacademie.nl

Loek probeert de actualiteit te koppelen aan persoonlijke ervaringen en de lessen die het leven ons voorhoudt. Zo gaan blogs over authenticiteit, leiderschap, keuzes durven maken, uit de kast komen, jezelf laten zien. Thema’s die ons allemaal raken en waarmee we allemaal geconfronteerd worden. Schrijf ook een reactie als je daar behoefte aan hebt.

Lezing bij Koen en Ellen.

Koen en Ellen, twee afgestudeerden van de LKA, hebben samen een prachtige praktijk opgericht in Aalst, niet ver van Brussel. In hun praktijk verwijzen ze vaak naar de mogelijkheid om het zelfrealisatiejaar te gaan volgen om processen te verdiepen. Afgelopen jaar waren er veel studenten die rechtstreeks vanuit de praktijk naar de LKA kwamen en komend jaar zal het niet anders zijn.

Daarom hebben Koen en Ellen besloten om de potentiële kandidaten uit te nodigen op 15 september bij hen thuis waar Loek zijn verhaal zal houden over het Ui-model. Mocht je toevallig in de buurt van Brugge wonen en belangstelling hebben laat het ons dan weten en we verwijzen je naar het juiste adres.

Lezingen Loek voor bedrijfsleven, onderwijs en symposia.

Loek heeft de uitnodiging van een groot lezingenbureau aanvaard en is via hen voortaan te boeken. Mocht je belangstelling hebben of anderen erop willen attenderen, ga dan naar: www.athenas.nl Je vindt Loek onder de K van Knippels en je ziet de thema´s waarvoor hij inzetbaar is. Alles loopt dan via het bureau Athenas.

Start Nieuw Studiejaar.

De studenten van het 2e jaar – een mooie groep – gaan in het weekend van 5 – 6 september starten met counseling, groepsdynamica, overdracht en tegenoverdracht, eigen thema uitdiepen. Doordat er altijd studenten bijkomen die jaren geleden het zelfrealisatiejaar gedaan hebben, is er eerst alle aandacht voor de ´nieuwe´ groep. Het tweede jaar heeft duidelijk als thema: `Ik en de Ander` Hoe laat ik mezelf zien t.o.v. de ander, wat betekent de ander voor mij?De mens heeft de ander nodig en in de spiegeling naar elkaar vormt zich groei en bewustwording.

Op 30-08-2015, categorie: Nieuwsbrieven door