LEVEN ZOALS HET VOOR JOU IS BEDOELD

Je leeft jouw leven en wanneer je gelukkig bent, wil je dit gewoon voortzetten toch?

ONVREDE
Het wordt anders wanneer je merkt dat je ‘alles’ hebt en toch niet gelukkig bent. Dan ga je piekeren over jouw onvrede: waar komt die toch vandaan?
“Is het mijn werk, mijn partner, mijn vrienden…wat maakt me zo ontevreden?”

En dan besef je plotseling dat jij ‘gewoon’ leeft op een automatische piloot zonder jezelf de vraag te stellen of dit leven jou ook ‘zin en betekenis’ geeft.

HET ROER OM
Je ontdekt dat je vèr afstaat van je intuïtie en bezig bent met overleven i.p.v. leven. Dan komen er beelden op hoe graag je het roer om zou willen gooien, gevolgd door angsten en onzekerheden.

Je kunt nu kiezen: terug op de automatische piloot of starten met jouw nieuwe invulling van het leven. Jij bent het altijd die deze keuze maakt, dat kan nooit iemand anders voor je doen!
Wil je meer zicht hebben op wat je blokkeert of tegenwerkt in het leven van jóuw eigen leven?

PRENATALE PERIODE
In deze week gaan we terug naar de periode dat je groeide in de baarmoeder van je moeder. Aan de hand van een diepte-ontspanning en visualisatie ga je terug naar het moment dat jouw ziele-opdracht en de bedoeling van jouw leven duidelijk waren, om daar opnieuw contact mee te maken.

Tijdens deze periode onderga je ook allerlei invloeden van je moeder en haar omgeving, die je in je latere leven kunnen ondersteunen, maar ook je zicht op wat je hier op aarde komt doen, kunnen vertroebelen. Je zult verwonderd zijn!

STAPPENPLAN
Aan de hand van deze gegevens maken we met elkaar een stappenplan: op weg naar jouw échte leven.
Je gaat weer geloven in jezelf, en durft weer in het middelpunt van je leven te gaan staan. Want jij bent belangrijk, kies daarom voor jezelf en jouw mooiste leven.

AAN DE SLAG!
Kies nu, want vanzelf wordt je leven niet beter, je moet er echt zelf iets voor gaan doen. Laat je inspireren en ondersteunen in deze workshop.

Datum: 24 – 30 juni 2018
Plaats: Les Acacias, 24380 Cendrieux in de Dordogne, Frankrijk
Kosten: € 750,00 per persoon, inclusief cursus en verblijf, exclusief reis.
Info / aanmelding: het.ihc@gmaail.com

Inschrijven / Informatie aanvragen