Groei in de relatie

Je woont al een tijd samen en je deelt veel samen en dan…de energie lijkt op, verwachtingen worden niet meer waargemaakt en je denkt dat het einde van de relatie in zicht is.
Dat is niet het geval wanneer je besluit om samen met je partner een week er tussen uit te gaan en af te reizen naar Zuid-Frankrijk (de Dordogne) om in een overweldigende natuur je te laten inspireren door Loek en zijn team. Hij werkt op vier niveaus met jullie: het fysieke niveau, het emotionele niveau, het mentale niveau en zeker ook het spirituele niveau.
Ben je benieuwd geworden, kijk dan eens naar een van de vier gratis webinars over GROEI IN DE RELATIE :
Voel je herkenning, heb je een klik met Loek, aarzel dan niet en schrijf je in voor de week-workshop in de Dordogne. Deze thema week wordt enkele keren per jaar herhaald. Deze themaweken vinden plaats vanaf zondagavond en zaterdagochtend daaropvolgend.
Je wordt welkom geheten met een uitgebreid diner en je sluit de week af met een feestelijk ontbijt.
Wat mag je verwachten van zo’n week?

1. Je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan.
2. Je oefent in de week met ‘ander gedrag’ n.a.v. nieuwe inzichten.
3. Je krijgt feedback op je gedrag en gedachten.
4. Beperkende gedachten worden opgespoord, omgezet.

5. Je ontmoet gelijkgestemden en je kunt elkaar inspireren.
6. Je ontdekt dat je er niet alleen voor staat.
7. Je wordt begeleid door ervaren trainers die meer dan 30 jaar individueel en met groepen werken.
8. Er is nazorg indien nodig via skype-coaching.

Data:
zondag 13 – zaterdag  19 januari 2019.
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.(volgeboekt)

zondag 7 – zaterdag 13 april 2019.
Kosten: € 1150,00, inclusief verblijf.

Groei in je werk

Je hebt het idee dat je niet het juiste werk doet. Je werkt omdat er brood op de plank moet, maar in je hart zou je heel graag heel iets anders willen doen.
Hoe begin je aan zo’n nieuw avontuur? Je kunt toch je oude schoenen niet weggooien voordat je nieuwe hebt?
Met een groep gaan we op weg en maken we gebruik van de creatiespiraal van Marinus Knoope, waarbij je uitgedaagd wordt en inspiratie krijgt om die nieuwe
stap te zetten
Afgelopen jaren hebben veel mensen die stap durven zetten en werden ze aangemoedigd door mede-cursisten gepassioneerd een gepassioneerd team.
Ga je met ons jouw uitdaging aan, dan zijn er komend jaar twee mogelijkheden om een dergelijke week te volgen.

Data:
zondag 10 – zaterdag 16 februari 2019.
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.

zondag 5 – zaterdag 11 mei 2019.
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.

Groei in je leven

Wanneer ik NU de balans opmaak van mijn leven, ben ik niet helemaal gelukkig. Er zijn dingen gebeurd die ik anders gewild zou hebben. Ik heb het idee dat ik teveel aan de zijlijn ben blijven staan in plaats van het leven te leven. Ik zit teveel in de overlevings-modus en dat benauwt  me maar ik weet ook niet hoe ik dit patroon kan doorbreken. 
Daarom kan de workshop-week in de Dordogne uitkomst bieden omdat we met elkaar naar jouw leven gaan kijken: stilstaan bij jouw plannen en dromen en de vraag stellen ‘ hoe komt het dat jij de beste versie van jezelf uitstelt?’  Met een gepassioneerd team en mede-cursisten gaan we op pad om antwoorden te vinden op jouw levensvragen en iedere vraag is belangrijk. We bieden deze workshop aan met als belangrijkste doel dat jij weer kunt lachen, gelukkig wordt en vreugde vindt in de dingen die je doet.

Datum:
Zondag 3 maart – zaterdag 9 maart 2019. 
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.

Groei in jouw zingeving.

Rondom Kerst 2018 en aan het einde van het eerste seizoen (juni 2019) staan we stil bij deze existentiele vraag: ‘Waarom leef ik?’ 
‘Wat kom ik hier doen op aarde?’ en ‘Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?’
Met een groep mensen denken we na en inspireren we  elkaar. Hoe kan je  zin en betekenis  vinden in je huidige leven? Wat dien je daarvoor te doen? Is dit mogelijk voor jou? Of is het beter  om nu het roer om  te gooien? Welke ideeen  leven er diep in jou die er om vragen aan de oppervlakte te komen en vorm te krijgen? De kerstperiode is een prachtig moment voor reflectie en het begin van de zomer, net voor je vakantie, is opnieuw zo’n bijzonder moment. ‘Is dit het leven wat mij ‘zin en betekenis’ geeft? Laat je inspireren door je medecursisten en een team gepassioneerde trainers die hun sporen verdiend hebben door meer dan 30 jaar met mensen te werken. 

Data:
zondag 27 januari – zaterdag 02 februari 2019.
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.(volgeboekt)

zondag 16 – zaterdag 22 juni 2019.
Kosten: € 1150,00 inclusief verblijf.

Wanneer je deel wilt nemen aan de workshop, geef dan je naam, familienaam en email door zodat je tijdig op de hoogte gebracht wordt over de practische zaken.

workshop

Shopping Basket